Silly Season Special!

Idag är sista dagen för allsvenska klubbar att förstärka sina trupper inför höstens avslutning. Det kommer förmodligen hända en hel del under de närmsta 24 h timmarna i flertalet av klubbarna och inte minst i HIF(?). Vi på AOH kommer bevaka dagens alla allsvenska övergångar och det här inlägget kommer uppdateras kontinuerligt.

Senaste nytt i rött…

HIF: Pierre Bengtsson från AIK verkar ytterst nära en flytt till HIF, mer info kommer. Enligt uppgifterna så rör det sig om ett lån under hösten till att börja med, detta för att täcka upp en ev. försäljning av Tamboura. Inget är dock klart hävdar JJ. Intressant med ett lån under hösten då Bengtssons kontrakt sedan går ut med AIK efter säsongen, kan bli en billig lösning av en spelare som åtminstone tidigare ansetts vara en jättetalang (urvattnat jag vet, men så är fallet)…Affären mellan AIK och HIF verkar avblåst i sista sekunden. Danne verkar således stanna och Bengtsson likaså…

Enligt HD så blir det ingen Luton Shelton åtminstone, frågan är om och isåfall vem det blir…

Tydligen har HIF även varit lite intresserade av gamle MFF:aren Junior, men detta är tydligen inget alternativ längre.

Man har nobbat Yaw Antwi trots dennes två mål under gårdagens provspel. Eller nobbade Antwi möjligtvis HIF? Större namn på ingång? Rykten som florerar handlar om allt från Luton Shelton, John Pelu till att det blir… ingenting. Vidare är det värt att nämna att HIF lånar ut Unkuri till ÄFF under hösten med rätt att kalla tillbaka honom. Daniel Andersson pekas nu på morgonen ut som ny målvakt i sin gamla klubb AIK, då AIK kan vara nära att tappa Daniel Örlund till norska Rosenborg.

Tobbe Holmqvist återvänder på lån till GAIS, blir han mannen som räddar det allsvenska kontraktet åt “Makrillarna”?

Övriga klubbar:

Som tidigare nämnt så är AIK på väg att tappa Daniel Örlund enligt dagens Expressen och ersätta honom med Daniel Andersson. Hans hjärta måste åtminstone vara en del gulsvart isåfall om han återvänder till sin tidigare klubb, eller?

Halmstads Tim Sparv som gjorde ett starkt U21 Em för Finland, verkar lämna HBK och skriva på för Groningen.

Örgryte har gjort klart med mittfältaren Niklas Elving som kommer från Div 2 klubben Gunnilse enligt Fotbollskanalen. Nu har ÖIS även värvat Roy Miller från Rosenborg. Miller kommer ursprungligen från Costa Rica som han representerat på landslagsnivå och spelar antingen mittfältare eller försvarare.

Bottenlagen förstärker, nu står det klart att Djurgården värvar Leandro Ortiz från River Plate på lån. Han beskrivs som en klassisk “tia”…

Hammarby släpper sin lagkapten(?) Mikkel Jensen till lokalkonkurrenten BP. Vill Bajen inte hålla sig kvar eller?

Häcken värvar Trelleborgs Jonas Bjurström…

Malmö släpper sin back David Durmaz till den turkiska klubben Denilzispor…

Gefle värvar mittfältaren Linus Bolin från Falun.

1 kommentar

  1. Hoppas inte vår dåliga ekonomi gör att inget händer.
    har fått lite signaler om att det är tomt i börsen igen…..

Kommentarer är stängda.