Allt Om HIF

2009 – 2019

190525 Helsingborgs Andri Bjarnason reagerar under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Helsingborg och Falkenberg den 25 maj 2019 i Helsingborg. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / 180044

Att HIF behöver förstärka offensiven står klart sedan tidigare men nu finns där även en viss riska att den nuvarande anfallsbesättningen splittras…

Skyttekung på Island och skyttekung i Superettan. Även om det gått lite knackigare, pga skador, i den Allsvenska inledningen så visar Andri Bjarnason att han har näsa för målet.

Tre mål, på åtta matcher, har inte direkt minskat intresset för den 28-årige islänningen. Enligt Kvällsposten finns där intresse från bla tyskt håll där Darmstadt, med Victor Palsson, i truppen sägs vilja värva anfallaren. Enligt HIFs ordförande, Krister Azelius, finns där dock inga konkreta bud att ta ställning till utan förhoppningen är att Bjarnason stannar i HIF. I samma veva avslöjas det också att ett nytt avtal finns på bordet då islänningens nuvarande löper ut efter säsongen.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.