AOH tippar Allsvenskan – Omg. 30

I morgon är det dags. Sista omgången i årets Allsvenska innan mörkret helt tar över. Vilka ska göra BP sällskap ner i Superettan? Vilka får spela i Europa nästa år? Allt Om HIFs Martin Klinteberg och William Löfquist vet. 

AOH Tippar (2)

Mer speltips: Vi samarbetar med Spelbloggare.se. Där hittar ni mängder av speltips och rekar varje dag.

1) Åtvidabergs FF – Malmö FF

Martin: ÅFF tar en knapp seger mot Svenska Mästarna som har tankarna ute i Europa.

Slutresultat: 1-0

William: Har svårt att se Malmö förlora sista matchen efter sina prestationer i år. Även om motivationen kanske inte riktigt finns där så blir det vinst och 3 poäng.

Slutresultat: 1-2

—————————————————–

2) IF Brommapojkarna – IF Elfsborg

Martin: ”Vi gör det för Klabbe” – Elfsborg jagar en Europaplats mot ett BP som redan är degraderade sedan en tid tillbaka. Här snackar vi klasskillnad!

Slutresultat: 0-3

William: Brommapojkarna har slut på energi och IFE suktar efter poäng och europaplats. De kör full gas framåt och åker hem med tre poäng.

Slutresultat: 1-3

—————————————————–

3) Kalmar FF – AIK 

Martin: Gnaget kämpar sig till en poäng på Guldfågeln och det räcker till en 3:e plats i årets Allsvenska. Ett klart godkänt resultat för AIK som kan rikta in sig på Europakval nästa säsong!

Slutresultat: 1-1

William: Ett Kalmar som sviktat på sistone med som har potential till att spela betydligt bättre. Jag tror de avslutar snyggt. Det blir delad pott mot AIK.

Slutresultat: 1-1

—————————————————–

4) Falkenbergs FF – Mjällby AIF

Martin: Falkenberg har trotsat alla odds och säkrar, av egen kraft, det Allsvenska kontraktet. Mjällby får den otacksamma uppgiften att påbörja en ny resa för att ta sig tillbaka. En uppgift som kan visa sig ta betydligt fler år än vad man kanske hoppas på.

Slutresultat: 2-0

William: Två lag som kämpar i bottenträsket. Har svårt att skilja lagen åt och jag tror det blir målrikt med delad pott även här.

Slutresultat: 2-2

—————————————————–

5) IFK Göteborg – Halmstads BK

Martin: Göteborg levererade en aggressiv och snabbt fotboll på Olympia och visade att man, med något jämnare spel, kunde utmanat MFF om guldet. Halmstad har överträffat förväntningarna och är mer än nöjda vilket även visar sig i västkustmötet där man är ett nummer för litet.

Slutresultat: 2-0

William: Göteborg spelar enkelt om tre poäng på hemmaplan mot ett slutkört Halmstad BK.

Slutresultat: 2-0

—————————————————–

6) Gefle IF – Helsingborgs IF

Martin: Gävlelaget tar årets sista trea mot ett oinspirerat HIF som redan blickar mot nästa säsong. Gefles seger räcker dock bara till Allsvenskt kval och för Världens Vackraste Förening så är ”mardrömsåret där allt gick fel” äntligen över!

Slutresultat: 2-1

William: Helsingborg kommer från ett rejält bakfall senast mot Göteborg och jag tror inte de kommer bjuda upp till någon champagnefotboll utan de gör jobbet och åker hem med samtliga poäng.

Slutresultat: 1-2

—————————————————–

7) Örebro SK – BK Häcken

Martin: ÖSK fortsätter att imponera på hemmaplan. Kassaskåpssäker seger mot ett Häcken som inte har något att spela för.

Slutresultat:4-0

William: Ett Örebro som imponerat på mig i år. Tror de avslutar med flaggan i topp och besegrar de svartgula med små marginaler.

Slutresultat: 2-1

—————————————————–

8) Djurgårdens IF – IFK Norrköping

Martin: Få glömmer att DIF har haft en lika jobbig säsong som HIF sedan premiären i Mars. Här tar man dock en fin skalp och når en 7:e plats – ett viktigt avstamp inför 2015. Disco-Janne lovade Allsvensk fotboll på Parken även nästa säsong och trots förlusten i avslutningen så är kontraktet redan säkrat

Slutresultat: 2-0

William: Norrköping har fått ökat självförtroende efter en säsong som de säkert vill glömma på många sätt. Djurgården har spelat upp sig men är för ojämna. Delad pott även här.

Slutresultat: 1-1

—————————————————–

Martin Klinteberg BBL

William Löfquist BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*