Alvaro klar för HIF?

Sent i kväll gick HIF ut med att det kommer bli en presskonferens i morgon onsdag. Enligt vad AOH erfar ska en eventuellt två spelare presenteras.

Den ene ska redan vara vår spelare och vara registrerad hos såväl UEFA som Svenska Fotbollsförbundet enligt våra källor. Och naturligtvis handlar det om ALVARO SANTOS. HIF har försökt att få honom till sig under flera år och nu ska man alltså äntligen ha lyckats. HIF får i Santos en spelare som visat att han återigen håller för spel i Allsvenskan och om uppgifterna stämmer är det bara att gratulera HIF och fansen för en mycket efterlängtad comeback.

Den andre spelaren som är i stort sett klar är Christoffer Carlsson. Yttermittfältare i Falkenbergs FF med förflutet i Landskrona BoIS: Christoffer hade en bra utveckling i BoIS men den stannade av men klubbytet till Falkenberg gjorde susen och numera hyllas han för sin spelstil och sina framgångar i FFF.

8 kommentarer

 1. Hmm… Underbart?
  Frågan e vad affären kostar..
  Hoppas verkligen inte den e dyr..
  Då e de som att kasta pengarna för 2 unga spelare i sjön (Gerndt/Marcus)
  Kommer inte få ett skit för Santos sen, hur kul de än är att han e tillbaka. Tänk om tänk rätt!

 2. Håller med AB. Undrar vad detta kostat och känns som kastat pengarna i sjön. Skadebenägen och gammal. Finns så mycket bättre spelare att satsa på.

 3. Alvaro Santos??? En hjälte som vi alltid kommer att älska men är han rätt värvning idag för HIF? Inte som jag tänker. Tycks vara skadedrabbad, långsam och lite överviktig och har det bästa bakom sig om än fortfarande en god allsvensk spelare. Jag hade gärna sett en mer explosiv anfallare som komplement till Rasmus. Nu behöver det inte bli Santos men vi väntar med spänning…

 4. Så blev det klart att Alvaro Santos värvas av HIF och det är en märklig cirkus med fotbollsspelare som handelsvaror. Vår allerstädes aktuelle Razak uttryckte det på sitt eget vis en gång när han jämförde fotbollsspelare med prostituerade. Razak i GaIS och nu i Syrianska. Santos i Örgryte, sedan GaIS och nu under samma säsong i HIF. Wanderson ut och in i GaIS och vad jag förstår så ska han helst ut igen efter säsongen? Det snurrar. Santos på 3 år? Ja, jag hoppas att han får en nytändning, ett bra stöd genom Connys ledarskap för han har ju som vi vet oanade kvaliteter och dess hoppas jag ska blomma ut igen nu. Så inga skador, kontinuerlig träning och att växa in i HIF-atmosfären kan ge oss och alvaro en riktigt rolig fotbollshöst! Välkommen tillbaka!
  Hoppas också Sundin tar det här på ett bra sätt…

 5. @ Matjord
  Som jag skrev i inlägget, och det är ju viktigt att poängtera så man inte far iväg och höjer Santos till skyarna av rent sentimentala skäl. Santos blotta närvaro, som den person han är på och utanför plan, kommer ge den så viktiga boosten och injektionen som behövs för att HIF ska kunna klara av hösten med strider på tre fronter. Men Santos som fotbollsspelare är naturligtvis inte likadan som han var för åtta år sedan. Men det han tappat i snabbhet har han fått i spelförståelse till exempel. Jag är överygad om att HIF kommer lyfta sig ett snäpp till, OCH att både Sundin och Jönsson kommer vara på plan tillsammans med Santos…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*