Han tillhörde en av de mer tongivande spelarna i det unga lag som representerade HIF i Nyårssaluten. Nu visar det sig att de blev hans sista framträdande i den röda tröjan för denna gången. I dag blev det officiellt att HIF och Mattias Almeida väljer att bryta mittfältarens kontrakt i förtid

Almeida började spela fotboll som femårig knatte i HIF och har tagit sig hela vägen upp till A-truppen. A-lagsdebuten kom i en cupmatch, mot Oskarshamn 207, och under 2018, i Superettan, noterades han för 14 matcher varav två från start och under året var han även utlånad till Ängelholm i division ett. Inför 2019 var där nog många, inkl Almeida själv, som hoppades att han skulle ta ytterligare ett steg i karriären. I stället uteblev speltiden och han var även, under en period, utlånad till IFK Värnamo. En period som främst präglades av skadeproblem för den 20-åriga mittfältaren.

Trots att Almeida har ett avtal som sträcker sig över 2020 bekräftar nu klubben att man kommit överens, med spelaren, om att bryta kontraktet i förtid. Vi på AOH önskar Mattias Almeida lycka till inför kommande utmaningar och i jakten på en ny klubb

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Föregående inlägg HIF inledde 2020 med seger i Nyårssaluten
Nästa inlägg Egzon är HIFs nya mittbacksgeneral