Åge dagen efter

Idag blir det en väldigt kort intervju då Åge var stressad och på väg men några frågor hann vi med i alla fall. Håll till godo. Obs! Det fanns inte tid till de frågor som ni föreslog under “Leifs funderingar”.

Gratulerar!

– Tack ska du ha. Det satt skönt.

Ta oss genom matchen lite kort.

– Det var inte en optimal första halva men utjämningen räddade allt. Det är kul att Sörum fick utdelning. Han gör några riktigt fina mål. Det första var ett Stavrummål och de andra två riktiga klassmål.

Själv fastnade jag för trean. Den löpningen han tar mot tom yta och ger Finnbogason två alternativ (själv gå på avslut eller passa) är högklassig.

– Ja, det har du alldeles rätt i. Alfred gör ju också det bra med nu fem raka assist..

Det känns som de båda har utvecklats, eller kanske ännu mer att vi nu spelar på ett sätt som passar dessa spelare.

– Vi spelar mycket rakare nu och det verkar passa båda dessa. Sedan ska man inte glömma Gashis passningar, tex den i första som han sätter mer eller mindre på volley fram till Sörum.

Mattias Lindström, hur gick det med honom.

– En bristning baksida lår. Han är borta minst två veckor som det ser ut nu.

– För att återgå till matchen så märktes det att Slask Wroclaw är bättre nu än förra veckan. De har ju premiär nästa helg och de kändes helt enkelt starkare, vilket ju inte är så konstigt med tanke på att det som sagt är halvannan vecka kvar till deras premiär. Du nu måste jag dra vidare, vi hörs efter nästa match!

Det gör vi. Lycka till på söndag.

1 kommentar

  1. Ett “Stavrummål” – vad menar Åge där? Att han knäade in dom flesta av sina scoringar (för snakke norsk) eller mer av typiskt måltjuvssnitt och vara på rätt plats…

    Får se om man kan hitta en kavalkad med Stavrummål på Youtube annars får AOH gräva rätt på Stavrum & ställa honom mot väggen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*