84:an till Olympia

Tittar man ut på all snö som ligger på backen så känns det kanske inte så aktuellt med att ta bussen till Olympia. Men försäsongen har börjat och även om man tvivlar just nu så kommer snön att försvinna.

Söndagen den 14:e Mars kl14:00 är det dags för årets första hemmamatch och jag tänkte redan nu tipsa om ett lämpligt sätt att ta sig till Olympia matchdagen!

Buss 84!

Normalt gillar jag inte att åka buss, men 84:an är annorlunda! Alla passagerare delar intresset för fotboll och HIF framförallt.

Ibland när jag sitter på 84:an så slår det mig att passagerarna är ett ganska bra snitt av vilka som går på fotboll.

Vi har självklart “Far o son” och ibland märker man på bägge att detta är första matchen som sonen kommer se Live med sin pappa och bägge sprudlar av glädje och förväntan. Det är ganska rörande att se faktiskt, dessutom så smittar det ganska lätt av sig på övriga passagerare. För i ärlighetens namn, dom flesta av oss som går på HIF idag gick med sin pappa på sin första match! Vissa av oss gör det än idag!

Sedan har vi ju “Kompisgänget” och vare sig dom är i tonåren eller i pensionsåldern, så är det oftast dom som håller nivån uppe, det är taktiksnack och skitsnack som gäller och dom älskar varje sekund!

Sedan har vi den tystaste gruppen, “Paret” och oftast sitter dom bara o väntar, enda tillfällena som dom pratar med andra är ifall dom har sällskap av ett annat par.

Så mitt tips är åk 84:an till Olympia!! Snart börjar det!!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*