Finnbogason stannar kvar

Alfred Finnbogason stannar i Helsingborg. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har anfallaren skrivit på ett treårskontrakt.

Det är mycket som går Helsingborgs väg. I onsdags avancerade svenska mästarna till play off i Champions League – där man fick sin önskelott Celtic.

I fredags värvade laget Alejandro Bedoya.

Här är nästa glädjebesked:
Alfred Finnbogason stannar i klubben. Låneavtalet är på väg att löpa ut – men nu har han skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se köper HIF loss islänningen från belgiska Lokeren för 500 000 euro, drygt 4 miljoner svenska kronor. Bara detaljer återstår innan parterna är överens.

Alfred Finnbogason har stor del i att Helsingborg är framme i play off. När laget slog ut polska Śląsk Wrocław med 6-1 stod anfallaren för ett mål och fem assist.

Anfallaren stod under söndagen för två nya mål för HIF och är nu uppe i sammanlagt tolv mål i årets allsvenskan.