Widell uttagen i P16-landslaget

180920 Sveriges Casper Widell i landskampen i fotboll mellan Sverige och Norge den 20 september 2018 i Mora. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN / kod DR / COP 173

Förra veckan kom beskedet att fyra killar från HIFs U15 lag är uttagna till läger på Bosön. I går kom beskedet att HIF även får med en spelare till P16-landslagets deltagande i Nordiska Pojkturneringen på Fyn

Förbundskapten Roger Franzéns P16-killar åker, i början av augusti, till Fyn för deltagande i årets upplaga av Nordisk pojkturnering.

Till i år har turneringen, som traditionellt genomförs varje sommar, försetts med ett nytt format vilket medför en match mindre än tidigare i år. Där de åtta lagen tidigare år delades upp i två fyralagsgrupper och med placeringsmatcher avslutningsdagen blir det nu istället en cupstege.

För HIFs del så blir vi representerade av försvararen Casper Widell som, vanligtvis, spelar med vårt U17-lag. Widell har, sedan tidigare, noterats för fem landskamper. Försvararen spelade i Wormo innan han blev klar för HIF i december 2016.

Sverige öppnar turneringen i Nyborg mot Nordirland den 4 augusti men vilka matcher som väntar därefter avgörs av resultaten.

Övriga deltagande nationer är Danmark, Finland, Färöarna, Island, Mexiko och Norge.

Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*