Walid Atta på väg bort från HIF

Walid Atta generera pengar - trots att han lämnat klubben Foto: Samone Klinteberg

Walid Atta har ryktats vara på väg bort från klubben, nu trissas ryktena upp efter hans provspel hos schweiziska FC Aarau.

Foto: Bjarki Tordarson
Walid Atta
Foto: Bjarki Tordarson

Det är Helsingborgs Dagblad som idag skriver om att Walid Atta provspelat med FC Aarau, han deltog i en träningsmatch med laget när de föll med 1-0 borta mot FK Metalurg Donetsk. FC Aarau är hemmahörande i den schweiziska högstaligan efter att man avancerat i seriesystemet inför den här säsongen, i laget finns en annan svensk, anfallaren Linus Hallenius.

Den schweiziska tidningen Aargauer Zeitung kommenterar HIF:arens insats med orden: “Den före detta juniorlandslagsmannen som har spelat tre U21-landslagsmatcher visade en tilltalande potential”. Walid Atta har varit i klubben två säsonger och deltagit i 45 matcher för HIF, varav 31 allsvenska, han har ett år kvar på sitt kontrakt men har ständigt ryktats på väg bort från klubben.

Walid Atta försvarar ett inlägg
Walid Atta
Foto: Bjarki Tordarson

HIF:s sportchef Jesper Jansson bekräftar för Helsingborgs Dagblad att Walid Atta provspelat med den schweiziska klubben men menar att han nu är tillbaka, och att inga fler provträningsresor är inplanerade i nuläget.

– Vi har ännu inte fått några reaktioner och vi har inte pratat med dem ännu, säger han till HD.

Kan det bli tal om försäljning eller handlar det om en utlåning?

– Det har vi inte tagit ställning till det ännu eftersom vi inte har fått något konkret, säger Jesper Jansson till tidningen.

bbl_jimmy_fors

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*