Landgren klar för HIF under de närmaste dagarna

Att Landgren skulle komma tillbaka till moderklubben är ett rykte som cirkulerat sedan förra säsongen avslutades. Nu verkar det bara vara detaljer som återstår för att Landgren återigen ska iklädda sig den röda HIF-tröjan. – Förhoppningsvis ska det vara klart inom några dagar. Om det tar en dag, två dagar eller fem dagar vet jag inte, förklarar han för Helsingborgs Dagblad

Samtalen mellan HIF och mittfältaren Andreas Landgren har blivit allt intensivare den senaste tiden. Men han slår fast att ingenting är klart ännu.
“Jag och HIF har pratat mer och kommit närmare varandra den senaste veckan, men ännu har jag inte bestämt mig. Därför kan jag inte säga var jag kommer att spela den här säsongen”, säger Andreas Landgren till HD.

Landgren2
Andreas Landgren i HIF?
Foto: Helsingborgs Dagblad

Redan för ett par år sedan, i en intervju med Allt Om HIF, förklarade Landgren varför han lämnade HIF och varför han önskar att återvända.

– Det var i HIF som jag utvecklades till den spelaren jag är idag och jag har många goda minnen därifrån. Två starka minnen över hela min tid i HIF är när vi tog medalj i Gothia cup 0ch jag fick vara med och vinna Svenska cupen som 17-åring och göra ett kort inhopp i finalen och sedan mottagningen på Knutpunkten. Det är saker som alltid kommer finnas kvar. Sen självklart alla goda vänner man har fått under tiden där.

– Jag var på Olympia var och varannan dag i nästan 15 år så det är klart att man saknar det en del. Jag hoppas få springa in på Olympia igen. Sen om och när det blir aktuellt är svårt att säga idag. Sade Andreas då, för tre år sedan, och nu verkar det som att det blir verklighet under säsongen 2014.

HIF:s sportchef Jesper Jansson säger så här till Helsingborgs Dagblad när det gäller en eventuell värvning av Andreas Landgren:
– Det är som vanligt att jag varken kan kommentera om vi haft intensivare kontakter med honom eller om vi ska prata mer den närmaste tiden.

Andreas Landgrens karriär i siffror:

1 kommentar

  1. Med både Khalili (kusinen) och Landgren på väg in tycker jag det borde räcka med en av dom två, och faller mitt val på Landgren för han är etablerad till skillnad från “kusinen”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*