Vinst i träningsmatchen mot Lund för HIFs U19-lag

Efter två inställda träningsmatcher på grund utav vädret var det äntligen dags för utomhuspremiär för HIFs U19-lag. Planen var skottad och Lunds BK kom på besök och ett 30-tal åskådare stod i snön kring plan 10 på Olympiafältet och stöttade sina lag.

Minusgraderna märkes med råge men HIF bjöd på ett värmande spel. Efter 90 minuter kunde vi konstatera att HIFs U19 hade vunnit med 5-1. Några utav spelarna är på träningsläger tillsammans med a-laget i Portugal och därför var det många nya ansikten på planen idag. Medan Elias Andersson gjorde a-lagsdebut och mål nere i Portugal så gjorde hans lagkamrater en bra match här hemma i kylan.

hifu19_lund

Anton Kinnander stod för de två första målen var av en var på straff. Albert Berisha sköt in 3-0 och William Möllestam sköt in 4-0 för HIFs räkning. Avlutningsvis blev Romario inbytt och avslutade HIFs målkalas med ett kanonskott.

Det kändes som om HIF höll i taktpinnen nästan hela matchen och det känns verkligen som om det finns en stabil grund att bygga vidare på. Vi ser med spänning framemot både varmare temperaturer och fler vinster.

Startelva:
Ludvig Rhodin
Jonas Mahmoud, William Möllestam, Victor Wahlgren, Fredrik Widlund
Radwan Shaker, Alexander Fioretos
Arton Jashari , Albert Berisha, Eldison Sali
Anton Kinnander

Mål
1-0 Anton Kinnander
2-0 Anton Kinnander (straff)
3-0 Albert Berisha

Paus

(Gult kort: Anton Kinnander)
4-0 William Möllestam
5-0 Romario
5-1 Lund.

1 kommentar

  1. Albert Berisha – är det killen som flyttade till HIF från Jönköping? Lät som en spännande spelare så hoppas han får chansen träna med A-laget snart också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*