Orden kommer från Sportchef Jesper Jansson angående diskussionerna om kvaliteten på truppen och de något vaga målsättningarna för säsongen. 

jesper_jansson1302
Sportchef Jesper Jansson
foto: Bjarki Tordarson

I en intervju med Helsingborgs Dagblad säger Jansson att klubben är inne i en ”liten nybyggnation” och att de senaste årens omsättning på spelare inte bara varit bra för ekonomin. Han vill inte säga att de senaste värvningarna av Landgren och Abbe Khalili är lågbudget värvningar. Istället trycker han på att klubben tittar efter kvalitet och det även är en fördel om det kan lösas med låga kostnader.

Angående om det kan tänkas komma fler värvningar så säger Jansson att truppen är full men att man får invänta och se vad som händer under den tid som transferfönstret fortfarande är öppet. Han poängterar att det inte finns något bud på Ardian Gashi och att allt pekar på att han stannar i alla fall fram till sommaren.

Vi vill ju som klubb vara uppe i toppen, men sen ibland får man starta om och bygga nytt. – Jesper Jansson på frågan om Europaplats är målet för säsongen.

Björn Velander BBL

 

 

 

Foto: Bjarki Tordarson Föregående inlägg Stå upp för ditt lag – I med och motgång!
Nästa inlägg Khalili har målet klart för sig

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: