Vi är (snart) på väg…

Imorgon bitti går färden vidare mot Sarajevo och returmötet i Europa League mellan FK Sarajevo och HIF. Det är på förhand osäkert hur många rättrogna som kommer att finnas på plats, vilket lag som HIF kommer att mönstra på plan, samt hur matchen kommer att sluta, men om jag får välja så kör vi så här:
Pär Hansson – Wahlstedt – Nilsson – Ekstrand – Adama – Svanbäck – Bergholtz – Andersson – Makondele – Jönsson – Sundin (alt. med Jönsson som släpande)

Är ganska övertygad om att Stoffe skulle kunna göra ett bra jobb centralt. Slitet och rutinen som krävs i sådana här matcher är viktigt och just de egenskaperna ihop med ett säkert passningsspel innehar “Krisse” Å andra sidan så är det ju Bosses kaffesump som innehåller svaren och inte min.

Det som är säkert dock är att vi kommer att försöka uppdatera med bilder och text, så ofta som möjlighet ges.

Att HIF till antalet saknar en central mittfältare mer till matchen, än vi pressar in i min bil till Kastrup.

Om det mot förmodan beslutas att HIF tvingas ställa upp i reservställ, så kan ansvaret för vårt avancemang till nästa omgång ligga på en inte helt okänd bloggare från en bakgata nära dig.

4 kommentarer

 1. Har i minnet att när läget var som värst förra året med Lantz, skula, lange och chansa borta så spelade Bergholtz och mini sönder elfsborgs mittfält sönder och samman i första halvleken… Sen att Bergholtz precis kommit tillbaka från 3 månaders körtelfeber gjorde att de tappade lite i andra halvlek..
  Snyd att alla innermittfältare är borta, annars kanske man kunde fegat och köra med fem man på mitten och ett snabbt kontringspel där sundin får ta täten 🙂

  kom igen HIF 🙂

 2. Skulle spontant tippa på att startelvan ej släpps förrän drygt en timme innan matchstart och då vore det förvånande om det bjuds på någon överraskning.

 3. Vill helt klart se

  Pär

  Wahlen–Markus–Joel–Adama
  ———-Berholtz
  Crisse—Svanbäck—-Jönsson
  ———Makondele
  ———-Sundin

  Grisa som fan å kontra på Sundin å vi kan nog få in en boll. I annat fall litar jag på att våra två giganter i mittlåset inte släpper till något. Första matchen hade Sarajevo egentligen bara en farlig chans som också blev mål. Detta pga. att Patronen går bort sig helt. Något Markus och Joel absolut inte gör. Snälla Bosse, visa ditt geni ännu en gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*