Vad minns du av 2009?

Julen är över och året tickar på sina sista timmar. Fotbollssäsongen har dock varit över ett tag nu. Vad är ditt bästa/starkaste minne av säsongen som gått?

Ymers lista:

1. Sarajevo-matchen på hemmaplan.
Att jag toppar min lista med sarajevo-matchen har två anledningar. Dels för att jag var på plats. Och dels för att det var bland det jäv-aste i grisfotboll jag sett. Fortfarande kan jag reta mig på det sättet Sarajevo genomförde sin match och på det sättet de demolerade HIF-spelarna (Läs: Henke). Reaktionerna på min “Reflektion” var lite blandade…

2. AIK-matchen i Solna
Rasmus Jönsson gör hat-trick och HIF krossar (de som senare blev mästare…). Grymt bra och underhållande match!

3. Henkes avslut och början
Att Henke skulle sluta var egentligen ingen överraskning, så det i sig är inte något man har som “starkt minne”. Det som gör det hela mer syrligt, var att man i det ögonblicket såg honom som en ikon för HIF. Ett par dagar senare var han “randig” och skrev på för rivalen och lillebrodern Landskrona Bois… Känns inte riktigt riktigt…

Vad är dina starkaste/bästa/sämsta minne från säsongen 2009? Dela gärna med dig!

4 kommentarer

  1. 1. Sarajevo borta.
    2. AIK borta.
    3. Henriks derbymål i 89:e
    Helt otroligt att minnet helt kan försvinna från andra hälften av säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*