Vår ordförande var tidigt ute med önskemålen om att förstärka tränarstaben inför kommande säsong. I dag presenterades ”nyförvärven” och de visade sig handla om två gamla trotjänare som nu återvänder till HIF

Som tidigare kommunicerats lämnar Jonas Eidevall HIF för FC Rosengård. Nu bekräftar klubben även målvaktslegenden, Daniel Andersson, lämnar HIF när hans kontrakt löper ut vid nyår.

Sven Andersson, som spelat i HIF:s A-lag och varit ledare i såväl HIF som HIF Akademi, återvänder till klubben som målvaktstränare efter en säsong i IFK Göteborg.

Förutom Sven Andersson återvänder också Reine Almqvist till HIF. Han kommer främst att arbeta med feedback och scouting.

– När jag fick frågan var det klart att jag ville ställa upp för laget i mitt hjärta. Jag ser fram emot utmaningarna och hoppas att vi tillsammans kan ta HIF tillbaka till Allsvenskan, säger Reine Almqvist.

Vi på AOH hälsar Reine och SA välkommen tillbaka till Skånes Stolthet! Samtidigt sänder vi Daniel Andersson en tanke – större HIF-hjärta får man leta efter!

Föregående inlägg Guldboll, Reine och ett U21-derby…
Nästa inlägg PL klar för konkurrenter – pengaregn över HIF

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: