Träningsrapport 22/4: “Loepers inläggsfot fortsätter att imponera”

Dagens träning skedde i kylan och blåsten på Olympiafältet där laget genomförde ett kortare träningspass…

Deltog i dagens träning gjorde: Anders Lindegaard, Kalle Joelsson, Andreas Landgren, Ravy Tsouka, Bödvar Bödvarsson, Vladislav Kreida, Brandur Hendriksson, Rasmus Jönsson, Wilhelm Loeper, Viktor Lundberg och Anthony Van Den Hurk.

Träningen var väldigt lätt och få moment genomfördes.

Man inledde som vanligt med en Uppvärmning under Marcus Linnér. Därefter satte man upp fyra minimål runt mittcirkeln och lät tre spelare i mitten försöka få tag i bollen från resten av spelarna. Fick de tag i bollen fick de möjlighet att göra mål på en av de fyra målen som placerats runt mittcirkeln. Bara ett fåtal touch fick användas.

Efter detta spenderade man resten av träningen till att öva på spelomställningar. Detta skulle göras genom kombinationer genom mitten och ut på kanten, för att därefter bli till inlägg eller till inspel på spelare mitt i banan. Omställningen ska göras snabbt och effektivt, precis som Jörgen Lennartsson förespråkar.

Den hårda vinden påverkade spelarnas förmåga till kontroll över bollen samt i passningsmomenten, men trots det flöt övningen på hyfsat. Wilhelm Loepers inläggsfot fortsätter att imponera.

Man avbröt träningen efter lite mer än en timme. Wilhelm Loeper, Brandur Hendriksson och Vladislav Kreida stannade kvar med Kalle Joelsson för att öva avslut.

Som sagt en väldigt lätt träning i blåsten och kylan.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*