Träningsrapport 21/7 “Det märks att han har tagit över en liten ledarroll när Granen är borta”

Foto: AOH Media

I ett omväxlande väder, växlade HIF över till Olympia för att träna denna dag. Några spelare var dessutom tillbaka i träning vilket bådar gott inför fortsättningen…

För dagen saknades: Andreas Granqvist, Kalle Joelsson, Anders Randrup och Alex Nilsson.

Erik Figueroa var för övrigt tillbaks i träning denna dag.

I sedvanlig ordning inleddes träning med Uppvärmning i Rickard Engströms regi. Adam Eriksson Joggade runt planen ett par gånger innan han sedermera klev av. Därefter tog Kvadraten vid. Stämningen var som vanligt lekfull och full av skratt, även om Anders Lindegaards Svordomar på mixad Engelska och Danska var det som hördes högst. Under tiden körde Jakob Voelkerling Persson och Erik Figueroa intervall-löpningar med Rickard Engström.

Under ledning av Thomas Gabrielsson inleddes en Kombinations-övning med fokus på väggspel. Både Jakob Voelkerling Persson och Erik Figueroa deltog. Mix Diskerud, Armin Gigovic, Ravy Tsouka, Noel Mbo, Max Svensson, Martin och Marcus Olsson och Anthony Van Den Hurk gick dock åt sidan och hade en lekfull tid med att lägga straffar på varandra.

Efter denna övning inleddes Kvadraten på stor yta, där tempot blev något lägre än tidigare träningstillfällen. Under tiden tog Rickard Engström Jakob Voelkerling Persson, Erik Figueroa och Joseph Ceesay och lät dessa köra en intensiv intervall övning med boll. En Fortsatt indikation på att dessa är en bit ifrån att kunna vara tillgängliga även om Joseph Ceesay bör vara före de andra och snart nära matchspel.

Efter dryga timmen avslutades träningen på Olympia med att Andreas Landgren löpte vid sidan med Rickard Engström medan en liten grupp fortsatte sina lekfulla straffar på varandra.

Foto: AOH Media

Träningens topp 3:

  • Lindegaards leende och presens på träningarna. Det märks att han har tagit över en liten ledarroll när Andreas Granqvist nu är borta.

 

  • Gigovics Tvåhands-räddning på en av straffarna vid sidan av gav Ravelli-vibbar från VM 94. Den var riktigt vacker.

 

  • Assad Al-Hamlawis fötter idag. I form och nästan allt han gjorde gick rätt. Det märks att han har självförtroende nu.

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*