Tjocka Gudrun…

Kådden åsså, på ren skånska.

Ingen Åge Hareide till HIF. Varför?

Fan vet egentligen men rykten jag tagit del av ikväll, som ska betraktas som rykten och inget annat, gör gällande att Åge ville ha mer betänketid innan han tog beslut om framtiden.

Senast man läste något så tyckte Åge att HIF´s trupp var både intressant och utvecklingsbar och det ekonomiska var inga problem då det fanns resurser att betala Åges förmodade lönekrav.

What could possibly go wrong?

Mycket visar det sig.

Vad har hänt sedan Åge uttalade sig positivt om HIF och dess trupp. Har HIF tappat stora delar av truppen? Nix, där är läget oförändrat. Men det har hänt saker på andra håll.

Rosenborg börjar leta efter tränare nu när Erik Hamrén tar över svenska landslaget, Djurgården har fått en ny stark man som ordförande med välfyllda fickor att spendera på spelare, ÖIS har en massa folk som är beredda att ösa pengar över en superettanklubb plus att det säkert lockar att ta över BoIS för Åge…

Sanningen är nog att HIF var Åge´s back-up jobb ifall allting annat sket sig. typ som Erton Fejzullahu resonerade i somras. Typ, hittar jag inget bättre får väl HIF duga.

Det suger fett att återigen vara tjocka Gudrun på skoldansen men det är dags att vi supportrar sväljer den förödmjukelsen och slutar drömma nostalgiskt om spelare och tränare från fornstora dagar.

Vill de inte spela eller vara tränare för världens vackraste klubb så låt då bli.

Nästa gång ett nostalgiskt namn dyker upp så måste vi se igenom smörpratet om hur bra de trivdes under sin förra sejour i HIF och hur mycket de tycker om staden och whatever de nu säger för att föda den där nostalgiska lågan.

Det är take it or leave it som gäller, och att från och med nu aldrig titta tillbaka!

3 kommentarer

 1. Så sant som det är sagt.. Känner man inte en stolthet eller anser det vara bra nog att representera min/vår klubb – Ja, då skall du inte heller göra det och vi kommer inte heller vilja att du gör det.

 2. Hej
  Jag är en högskolestudent som skriver en C-uppsats om bloggar. Skulle du vilja svara på en enkät om ditt bloggande?

  Hör av dig min studentmail.

  Med vänliga hälsningar
  Jeanette Kristensen

 3. fråga: hur ska han kunna höra av sig till dig när du inte lämnar uppgifter?
  Enke dog, Henke drog, nu får det snart vara nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*