Tipset omgång 1

gick väl sådär. Nä, inte ens sådär. Det var en fullständig katastrof. Endast ett tecken (1 x 2) blev rätt. Som tur var var det just HIF:s vinst mot Göteborg som slog in. Fast resultatet var ju inte ens nära. 6 mål tippade jag. Så många målchanser var det inte på hela matchen.

I övrigt då? Ja, jag såg stora delar av Häcken- Malmö och där var väl 2-1 till Häcken ett till spelet rättvist resultat. Men allt är inte rättvist så därför stod MFF med segern. Att Gefle tog poäng mot Kalmar var jag ju också inne på även om de inte lyckades vinna, vilket jag definitivt trodde att de skulle göra. Det lustiga är att jag i princip utmanade ödet i samtliga matcher utom en. Elfsborg kunde jag inte ens drömma om att de skulle tappa poäng. Ja, ni vet ju hur det gick. Så i fortsättningen rekommenderar jag er att spela på Oddset och använda mina tips som ledtråd. Det är ju bara att tippa tvärtemot!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*