Utlåningen till HIF är avslutad och vid återkomsten till Bayern väntade spel med amatörerna. Sedan två dagar tillbaka befinner sig dock den förre HIFaren i Österrike i jakten på en plats i högstadivisionen

Det är ligaåttan SKN St Pölten som plockat in, inte mindre än, fyra provspelare i jakten på förstärkningar. Förutom Timossi, och klubbkamraten Taylor Booth, så handlar det om två amerikaner – Brandon Servania och Edwin Cerillo som båda tillhör Dallas. Samtliga spelare har dock anknytning till Bayern München och om det handlar om övergångar eller lån återstår att se. Oavsett så måste spelarna först imponera på managern Alexander Schmidt för att landa ett ev kontrakt.

Sportklub Niederösterreich St. Pölten är en österrikisk fotbollsklubb från Sankt Pölten, huvudstad i den österrikiska delstaten Niederösterreich. St. Pölten spelar i den österrikiska Bundesliga, som är toppnivån i det österrikiska fotbollsligasystemet. Klubben har det dock tufft och ligger fem poäng från den sk mästerskapsserien och kanske är 20-årige Timossi lösningen på deras anfallsproblem?

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

 

Föregående inlägg Thörn: Dreams Never End…
Nästa inlägg Holländare rycker i Max

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: