Thörn: Spelarbetyg efter Oavgjort mot ÖIS: “Har en extrem rädsla…”

211120 Örgrytes Eric Nohlgren och Helsingborgs Adam Kaied under fotbollsmatchen i Superettan mellan Örgryte och Helsingborg den 20 november 2021 i Göteborg. Foto: Nicklas Elmrin / BILDBYRÅN / COP 206 / NE0081

HIF spelade 1-1 mot Örgryte. Här är mina betyg:

Anders Lindegaard – 3. 

Tar det han ska och lite till. Visar dessutom lite glöd.

Andreas Landgren – 1.

Har en extrem rädsla för att stöta på bollhållare, förlorad höjdduell vid kvittering även om man kan argumentera om frisparkar etc. Ingen stor inverkan på offensiven. Inte godkänd.

Casper Widell – 2.

Blandar och ger, har flera fina passningar och aktioner men kan slå bort bollen i nästa aktion och minut. Dock helt klart godkänd.

Charlie Weberg – 2.

Började knackigt men spelade upp sig och slog flera fina passningar. Det blir dock för mycket lotteri över passningspelet.

Bödvar Bödvarsson – 2.

Offensivt gör Bödvar sin bästa match hittils, speciellt i sina kombinationer med Dennis Olsson. Inläggen måste skruvas till dock.

Brandur Hendriksson –  3. 

Slår flera fina passningar under matchen och är en anfallsfabrik. Är ingen sittande defensiv mittfältare men det är knappast hans fel att han inte har ett defensivt ankare bredvid sig.

Benjamin Acquah – 2.

Har som sagt en fin teknik och en speed som hela tiden är ett hot. Tappar ibland boll men står för en godkänd insats överlag.

Adam Kaied – 2.

Är omständlig men har en märklig förmåga att få med sig bollen ibland. Ett par vassa aktioner men också ett par mindre lyckade sådana. Godkänd.

Wilhelm Loeper – 3. 

Är ett offensivt lok, jobbar hårt och är en jobbig spelare att möta för vilken spelare som helst. En av HIF:s bättre spelare idag.

Dennis Olsson – 4. 

Helt klart HIF:s bästa spelare idag. Finurlig, snabb, aktiv, kämpar, vinner boll, glidtacklar och på det en assist. Väldigt bra.

Anthony Van Den Hurk – 2. 

I ärlighetens namn hände det inte så mycket runt Hurk efter målet. Ska naturligtvis få mer att jobba med men jag vill samtidigt se mer glöd.

Vladislav Kreida – 2.

Kom in och gjorde det helt klart godkänt även om det märktes att Brandur klev av. Ett par fina passningar och ett par vunna dueller.

Rasmus Karjalainen – 2. 

Meh. Adekvat instats från Karjalainen. Hände inte särskilt inte mycket och bytet hade inte särskilt stor inverkan på matchen.

Stöd oss på Patreon så vi kan fortsätta vår bevakning av världens finaste förening!

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*