SVFF – Fotbollsmördare!

Växelsången har ekat över de allsvenska arenorna under hela året. Och nog borde man på allvar börja ifrågasätta vad Lagrell och tomtarna på förbundet håller på med. Ta del av detta: HIF möter IF Elfsborg i svenska cupens kvartsfinal. Speldag och tid är nu fastställd till torsdagen den 29:e september kl. 21:00. HIF har jobbat hårt för avsparkstiden 19:00, men det förslaget har Svenska Fotbollförbundet inte gått med på, därav den sena avsparkstiden. 

När det är dags för kvartsfinal i svenska cupen mellan allsvenskans två i särklass starkaste lag, så väljer man alltså att förlägga avsparken klockan 2100, en torsdagskväll. Jodå-så-att. Lagrell & Co. gör onekligen sitt yttersta för att döda all form av intresse kring svenska cupen.

Grattis – Ni har efter enträget arbete under många år onekligen lyckats. Det räcker nu. Och min medverkan får ni klara er utan. Någonstans drar även jag gränsen. En inte alltför djärv gissning är att det även blir ganska glest på barn- och familjeläktaren.

Om HIF går vidare väntar Örebro SK i semifinal på Berhn Arena. En eventuell final för HIF:s del spelas på Olympia. Matchdagar och tider för semifinalen och finalen är inte fastlagda. Och lika bra är väl det egentligen?

6 kommentarer

  1. Alltså, det tar emot att försvara SvFF. Men det var ju klubbarna som inte kunde komma överens om ett datum. Vad gäller matchtiden 21.00 var det ju UEFA som lade sig i, inte SvFF. Med detta sagt tycker jag ändå SvFF är rena tomtelandet i alla andra konstiga beslut de tagit under speciellt detta år.

  2. Låt tombolan avgöra när semifinal & final ska spelas…

    Att hänvisa till man fått dispens till kl.21 för att matcher i EL spelas kl.19 känns OK men då det visar sig att det OCKSÅ spelas matcher i EL kl.21 så kunde ju HIF likväl fått dispens och spelat kl.19 ju??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*