Starkast möjliga lag?

Inför semifinalen imorgon mot IFK Göteborg har spekulationerna varit vilda om huruvida Larsson eller Lantz kan spela! Nu idag fick vi goda nyheter!

Att både Larsson och Lantz tillbaka innebär att HIF nu kan ställa den starkaste elvan på plan från start. De bägge åldermännan tränade under dagen för fullt och det ser lovande ut enligt Bosse Nilsson i Lokaltidningen.

Ingen är gladare än vi supportrar, eller hur?

Vi har ju tyckt och trott att vi klarar oss utan framförallt Henke trots allt. Men de senaste omgångarna har visat på precis tvärtom. Vi behöver Henke och Lantz för att lyfta, inget tvivel om den saken…
Framför allt deras pådrivande sätt att agera och spela har otroligt stor betydelse för laget.
“– Han är med i truppen, sen får vi se imorgon om han är med i startelvan, men jag bedömer chanserna som väldigt stora, säger Bosse Nilsson om Henrik Larsson”

Säsongen är ju inte på långa vägar över, trots att det ser mörkt ut för tillfället. Och att slå IFK Göteborg i en cup-semi kan vara precis den tändvätska som spelarna behöver inför de sista åtta omgångarna?

2 kommentarer

  1. Jävligt goda nyheter!! Efter den senaste “uppvisningen” så trodde jag faktiskt inte att vi skulle ha en chans mot Ica, men nu kanske kanske……synd man jobbar kväll och förmodligen inte kan sluta tidigare….men bara vi vinner så!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*