Sportkoll lanseras för Android!

Efter succén på Iphone med över 50 000 nedladdningar och tusentals användare varje dag. Lanseras idag Sportkolls Allsvenska gratis appar på Android market.

Vi är jätteglada för att våra appar varit så uppskattade bland våra användare. Det känns därför väldigt kul och spännande att även dom med Android mobil nu kan få Sportkoll i mobilen, säger Emil Björnum en av skaparna av Sportkoll.

Sportkoll är en mobilapplikation både för Iphone och Android mobiler, som samlar alla relevanta nyhetskällor kring ens favoritlag på ett och samma ställe. Genom att kombinera och förädla olika nyhetskällor och bloggar får användarna en personlig mobiltjänst med alla relevanta nyhetskällor om sitt favoritlag.

Det märks tydligt att våra användare är väldigt engagerade. Vi får flera mail i veckan med synpunkter och idéer. Något som vi är ytterst tacksamma för och något som gör att det är extra kul att arbeta vidare med Sportkoll, säger medskaparen Carl Johan Carlsson.

Vill ha feedback inför nästa säsong

Just nu håller vi på med att se över apparna inför nästa säsong. Det blir en facelift och nya funktioner men vi vill gärna få in
mer feedback och idéer på Twitter och Facebook om vad våra användare helst vill se, avslutar Emil

Länk till Android market
https://market.android.com/details?id=com.sportkoll.hif&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9ydGtvbGwuaGlmIl0

Länk till Apple Appstore
http://itunes.apple.com/se/app/sportkoll-aik-fotboll/id431240547?mt=8

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*