Solsken och lättare träning

Eftersom man ändå befann sig nere i Helsingborg. Efter en skön sömn och och en härlig frukost på Mollberg, så varför inte bege sig upp på Olympia för att kolla förmiddagsträningen?

Solen värmde och även om temperaturen befann sig runt nollan, så värmde det också att se och höra träningen. Det var en lättsam stämning och skämten, trackningarna och skratten hördes genom alla övningarna.

Det var väl ingen hårdträning, men och andra sidan, det är ju generalrepetition i morgon mot Brann. Träningen började med lättare uppvärmning. Sen följde kvadraten och efter det blev tempoträning. Passningar, tillslag och rörelse var det viktigaste. Efter den aktiva träningen, blev det en del teori. Försvarsspel och anfallsspel gicks igenom av PO framförallt, men även Edman var med och gestikulerade och pratade.

Någon provspelare såg jag inte “röken” av och Ekstrand stod över träningen och gjorde lite övningar individuellt. Dessutom saknade jag Wahlstedt på träningen?

Troliga startelvan imorgon blir; Hansson – Edman, Andersson, Nilsson, Patronen – Makondele, Gashi, Lantz, Lindström – Sundin, Jönsson.

***

Spontant tycker jag det känns väldigt positivt i HIF för tillfället? Den känslan förstärktes dessutom efter Kick-Offen i torsdags, där dem jag pratade med tyckte att det kändes ypperligt och harmonin flödade i laget. Vi får hoppas att det visar sig på plan också, men det kan jag nästan lova att det kommer att göra…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*