Smågnabb och tändning

Ska ärligt säga att jag blev liiiite smånervös när den gode Torbjörn på HD går ut med en teaser på Sportbloggen att två av våra stora profiler, tillika de bästa kompisarna, Christoffer Andersson och Erik Edman, bråkade öppet på träningen idag.

Jag såg svarta nedlåtande krigsrubriker framför mig på Aftonbladet, Fotbollskanalen etc etc. Inte nog med att man frossar i Lantz-gate, nu hade man möjlighet att svärta ner HIF lite till på nationell nivå.

Dessutom var jag lite småorolig för Torbjörn/HD’s skull om de nu dessutom skulle visa rörliga bilder på kalabaliken…

Men, men, men min oro var ju totalt obefogad. Efter att sett bilderna på HD snarare log jag än blev förfärad. “Bråket” var ju inget annat än lite diskussion (om än högljudd), så är det ju fullt normalt beteende för ett lag och för spelare, oavsett division faktiskt, att man tänder till på träning inför en viktig match.
Precis som Conny säger; “Ett sundhetstecken!”

Det känns gött att se att man defenitivt inte kommer ge sig i första taget mot Göteborg på söndag. Att Crisse och Edman diskuterar löpvägar och öppnande passningar känns spännande, något nytt drag på gång?

***

Aftonblaskan slänger ut en totalt hjärndöd artikel om att Lantz skulle diskutera kontrakt med Landskrona BoIS. Men i artikeln står det absolut, absolut inget! Och av den anledningen länkar jag inte heller dit… Jag gick på den och klickade för att läsa, du med? Billigt och tarvligt sätt av AB att jaga “reklam-klick”!

***

Segertåget var inte fullt än… Varför?

***

Kom igen nu HIF. Jag vill inte höra annat än att de blev tre poäng på Gamla Ullevi då jag får min rapport levererad till Manchester!

Ska vi tippa 2-1 till HIF?

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*