Ska HIF tappa talangen till BoIS?

Foto: Bjarki Tordarson
Mårten Nordbeck i somras Foto: Bjarki Tordarson

HIF har klart och tydligt visat ett intresse för Mårten Nordbeck. Den 23-åriga vänsterbacken har väntat tålmodigt  på ett svar men ännu är ingenting klart, nu visar Landskrona BoIS också intresse för honom.

Foto: Bjarki Tordarson
Mårten Nordbeck i somras
Foto: Bjarki Tordarson

Det var på en träning i somras som två nya ansikten dök upp, Mårten Nordbeck och Stefan Ilic´, den sistnämnde är klar för Östersunds FK i Superettan. De båda visade prov på sin goda talang och att de kunde hänga med i allsvenskt tempo.

De deltog i en U21-match mot BK Häcken innan provspelet avslutades och de återgick till klubblaget Lunds BK och spel i Division 1 Södra. Men HIF har fortsatt följt vänsterbacken under hela hösten och har sagts vilja knyta till sig honom som ett alternativ till Jere Uronen på vänsterbacken.

Foto: Bjarki Tordarson
Mårten Nordbeck slår en av sina fantastiska frisparkar i U21-matchen.
Foto: Bjarki Tordarson

Nordbeck som själv vill till Helsingborgs IF har tålmodigt väntat på ett svar, men ännu har ingenting förmedlats, nu uppges Landskrona BoIS vilja ge sig in i kampen om den talangfulla vänsterbacken. Att döma av behovet av ytterbackar får vi därför hoppas att Jesper Jansson skriver kontrakt med honom i dagarna.

bbl_jimmy_fors

1 kommentar

  1. Jo, som back-up till Jere absolut och med tanke på hans fina vänsterfot (såg också den där U21-matchen där bilden är hämtad från) kanske han kan funka som reserv även på vänsteryttern? Frågan är väl bara hur sugen en 23-åring är att sitta på bänken för klart är att Jere är förstavalet och då ser sig säkert Mårten om efter andra alternativ…

1 trackback/pingback

  1. HIF behåller ögonen på Nordbeck : | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*