Samtliga nyförvärv med i truppen

Foto: Bjarki Tordarson
Roar Hansen var ständigt ifrågasatt under sin tid som HIF-tränare. Numera återfinns han i Åtvidaberg. Foto: Bjarki Tordarson

Till morgondagens bortamatch mot Örebro följer samtliga nyförvärv med. Och om HD gissar rätt så startar alla tre matchen. 

Foto: Bjarki Tordarson
Chansar Roar och spelar med samtliga nyförvärv från start?
Foto: Bjarki Tordarson

“Denna veckan har varit väldigt mycket fokus på att få in de nya spelarna i vårt tänk, både offensivt och defensivt. Vi har nött på mycket grunder, försökt att hinna med både försvarsspel och anfallsspel, just för att de ska få så mycket tid som möjligt att lära känna det nya laget.” säger Roar till HIF.se

Darjan Bojanić som inte fått någon speltid i Göteborg har jobbat hårt för att komma igång igen. “Spelmässigt och tekniskt klarar jag det. Det är fysiken som måste upp så jag är inte en 90-minuters spelare just nu. Men jag jobbar stenhårt och har kört dubbla pass sen jag kom hit.” säger han till Helsingborgs Dagblad.

Det fanns frågetecken om Mikael Dahlberg och Johan Mårtensson skulle hinna bli klara till matchen mot Örebro men samtliga papper är i ordning och allt pekar enligt HD att samtliga tre nyförvärv startar matchen in morgon.

Gashi och Accam klev av träningen på konstgräset men naprapat Magnus Swärd lugnade Roar. “Båda två kommer kunna spela i morgon. Gashi har lite problem med sina knän på konstgräset, men det var bara en försiktighetsåtgärd att han gick av. Accam har ont i sina ljumskar och vi riskerar ingenting men han är disponibel för spel.”

Matchtruppen:
2. Johansson, 5. Mårtensson, 7. Lindström, 8. Gashi, 9. Simovic, 15. Krafth, 16. Dahlberg, 19. Bojanić, 20. Boateng, 21. Andersson, 22. Linde, 24. Kinnander, 25. Accam, 26. Larsson, 29. Björkman, 30. Hansson, 31. Andersson, 33. Svensson.

Indisponibla
Widlund, Landgren, Smárason (avstängd), Ekvall, Uronen

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*