Så här slutar Allsvenskan 2012 (förmodligen inte…)

Eftersom VM i omotiverad-tidig-tippning-av-Allsvenskan är i full gång, så ska ju inte jag vara mycket sämre.
Här har ni mitt bidrag i nämnda världsmästerskapet!

Om jag inte missminner mig, så började det någon eller några minuter efter att slutsignalen ljudit och publiken rusat in på Olympias gröna matta…i oktober ifjol? Redan då fick vi första bidraget till “Så här slutar Allsvenskan 2012”, bidraget inlämnat av Laul på det Rosa Bladet. Och efter hand så har det trillat in och publicerats en rad av tips från bland annat “City-George“, och Kristoffersson på Expressen.
Men jag kan redan nu avslöja…inget tips är lika kassaskåpssäkert som det ni kommer få läsa nedan!

– Allsvenska sluttabellen 2012 –

1. Helsingborgs IF
Nästan samma lag som ifjol, bara bättre, yngre(?), hungrigare.
2. GAIS
Eftersom Wanderson stannar och GAIS direktör Mats Persson bestämmer sig för att skapa ett “Real GAIS” med hjälp av snabba cash, (sms-lån). Köper han in halva Islands landslag, efter tips av Lasse Lagerbäck.
3. Kalmar FF
Nanne blir helt plötsligt engagerad i sitt jobb igen och bankar in en vinnande taktik (nåja, nästan iaf) i de överåriga, trötta Kalmarspelarna.
4. Gefle IF
Johan Oremo visar sig vara en oslipad diamant (igen) och fullkomligt dominerar. Ensam gör han de flesta målen och för nästan Gefle till Europa-spel.
5. Syrianska
Özkan Mickelmackel (ursäkta ev. stavfel) hittar ett nytt sätt att vinna matcher. Spelarna lägger sig konstant, omotiverat ner på planen med händerna bakom huvudet. Detta resulterar i förvirrade motspelare och ännu mer förrvirrade domare. Och eftersom Omotoyossi är den enda som springer…nä det lät inte troligt…
Syrianska blir femma för att jag lyckades inte motivera något annat lag på en femteplats.

6. Elfsborg
Missar för femtielfte gången att vinna serien genom att försöka jogga hela säsongen.
7. AIK
Leder serien efter halva säsongen, då dyker deras “sensationella” sommar-förvärv upp, Bojan Djordic, sedan går det bara utför.
8. Djurgården
Oavsett hur det går för konkurrenten AIK, ligger Djurgården alltid ett steg efter.
9. BK Häcken
Gör som vanligt. Spelar i högsta serien men ingen tar någon notis om dem.
10. Åtvidaberg
Klarar sensationellt sig kvar genom “Il Salvatore” (Räddaren i nöden), Ralf Edström, som gör en högst oväntad comeback i sitt gamla favoritlag.
11. —
Här skulle Malmö FF hamnat, men eftersom de uteslöts ur seriesystemet efter upprepade inrusningar på plan, så lämnar vi denna platsen tom.
Ingen ville ta deras plats, eftersom ingen ville stöta sig mot någon från Malmö.

12. Örebro
Eftersom de tappat “Mega-stjärnan” Alvbåge och “Super-stjärnan” Gerzic, så fanns det inget kvar som kunde rädda Örebro från en dålig säsong…igen.
13. Mjällby
Eftersom Peter Swärdh håller benhårt i sin uråldriga 4-2-3-1 formation, blir det inte heller i år något mer än bottenslam kvar för Hällevikens stolthet.
14. IFK Norrköping
Sparkade sin tränare och ungdomstränaren Sören Cratz tog över. Efter ett ärevarv på Söderstadion (vad han nu skulle göra där?), så räddar han Norrköping till en kvalplats.
15. GIF Sundsvall
Norrlandsfönstret är stängt och kommer alltid förbli stängt!
16 Rea…IFK Göteborg
Köpte in allt som pengar (och Prioritet Finans) kunde köpa i Sverige, men Stahre (tränaren), lyckas inte få dessa att faktiskt spela i samma lag, knappt i samma serie, eftersom de flesta spelarna på allvar trodde att Real Göteborg skulle spela i spanska ligan.

***

Nåja, de flesta förstår ju nu att herr Ymer gör ett lamt försök att vara lustig här…så ta det med en grabbnäve salt…

***

Naturligtvis kommer ni att få ett riktigt tips framöver då lagen har spikat sina trupper.
Men kom ihåg…det finns inget lag som kommer kunna vinna över en hel säsong genom att bara jogga…

 

 

 

 

7 kommentarer

  1. Jag köper den rakt av – vid denna tid av spekulationer är det nästan lika stor chans att denna blir sann som de andra s.k. “experternas” tips det länkas till ovan – och dessutom underhållande!

  2. svar till Leif: Alla lag som finns över Hallandsåsen är norrländska så finns ju bara ETT lag kvar och dessutom att MaFF uteslöts, så äger HIF allsvenskan och snart även landslaget. KANON!!!!!!!!!!!

    För övrigt en kul läsning tack Broder!!!!

  3. Kalmar FF överåriga och trötta?

    Jag antar att du inte är medveten om att Kalmaaa har en av allsvenskans yngsta trupper? Dessutom är det bara 3 spelare som äldre än 26 år i en normal allsvensk startelva.

    Överåriga? Ptjjjfffuuvva…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*