Årsmöte

Medlemmar i Helsingborgs IF kallas till Årsmöte. Årsmötet äger rum på Helsingborgs Konserthus tisdag den 6 mars 2012 med start klockan 19:00.

Det är endast för medlemmar i Helsingborgs IF och medlemskort ska uppvisas i entré. Mer om medlemskap i HIF finns att läsa HÄR!
Årsmötesdokument: Kommer att läggas upp på medlemssidan den 28/2.    Kallelse till medlemmar i Helsingborgs IF går även ut i annons för införande i HD (sporten) vid tre tillfällen. 19 januari, 14 februari samt på årsmötesdagen den 6 mars.

Valberedningen
HIFs valberedning går nu in i sin mest intensiva period inför årsmötet den 6 mars.
En valberedning har till uppgift att föreslå personer till ordförande och ledamöter i föreningen samt revisorer. Enligt stadgarna i HIF väljs ordförande och hälften av ledamöterna på årsmötet. HIFs styrelse består för närvarande av en ordförande och sex ledamöter.

Varje medlem har möjlighet att föreslå kandidater till valberedningen. När valberedningen fått olika förslag återstår det för dem att få ihop en styrelse som de tror kan fungera ihop.
HIFs valberedning består av Mats Kullenberg (ordf), Mikael Martinsson, Håkan Nilsson, Annelie Johansson samt David Åberg.
Du kommer i kontakt med valberedningen genom att skicka ett mail till valberedningen@hif.se

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*