Rykten, skvaller å annat!

Silly season är inne i sitt esse för tillfället. Rykten om vem som ska gå hit eller dit eller inte sprids likt snöflingorna för tillfället. Härligt, kul men ganska tröttsamt, eller, eller inte??

Just nu poppar allas vår favorit-silly upp igen, Alvaro Santos. Ska han lånas in? Ska han lösas ut? Kan han spela alls?
Många hävdar att det inte alls är Alvaro som är det hetaste spåret för tillfället och hänvisar till någon engelsk polack. En del tror fortfarande att Luton Shelton minsann är på gång igen. En föredetta ÖIS’are, Ken Fagerberg, har varit på tapeten. En dansk Örebroare var “het” ett tag.

Själv väntar jag spänt på ryktet om att Henrik Larsson ångrat sitt felaktiga beslut och kommer med svansen mellan benen tillbaka till HIF och ber om nåder.

Det vi kan med klarhet säga, är att HIF kommer att förstärka truppen med en anfallare och med en back…(vänster). Vem det är och vilka som HIF har kontakt med, det finns det många som säger sig veta. Men vad vet folk egentligen? Förmodligen alldeles för lite för att vara säkra, men tillräckligt mycket för att sprida rykte… Silly Season!

***

Den allsvenska premiären närmar sig med stormsteg. Till helgen är det endast fem veckor kvar. Och nu börjar alla ranka och tippa utkomsten av serien. (Ja, Allt Om HIF kommer inte vara sämre där inte…). Det är bara att hålla ögonen öppna, för AOH är på bettet…

***

Och till sist…en mindre rolig sak.

HIF åker till Portugal utan hjälp och bevakning av Allt Om HIF. Jo, du läste rätt. Vi som arbetar med Allt Om HIF har alla arbeten bredvid som kräver sin tid. Dessvärre föll vår “dröm” om live-bevakning i Portugal på att vi inte har tid och möjlighet att vara lediga från just, våra jobb… Men vi gjorde ett tappert försök i alla fall!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*