Roar Hansen: Den bästa matchen i allsvenskan denna säsongen.

Foto: Bjarki Tordarson
Foto: Bjarki Tordarsson

En något stressad Roar Hansen var mycket nöjd med lagets insats från gårdagen. Han är något oroad för Bedoyas avstängning mot Malmö, men säger: “Nu får någon annan chansen att kliva in i stället.”

Foto: Bjarki Tordarson
Roar är nöjd med insatsen.
Foto: Bjarki Tordarson

Roar, ännu en trepoängare, hur är dina känslor så här dagen efter match?

Goda, jag tycker det är en bra prestation i en bra match. Den bästa matchen i allsvenskan denna säsongen.

Vad tycker du är de främsta skälen till att ni är så bra just nu?

Vi har fart i spelet och stort mod, vågar kliva på och är starka i boxen. 

Nu har ni åtta spellediga dagar till nästa match, är det på gott eller ont med ett så långt uppehåll? 

Vi kör gilla läget på den. säger han med ett skratt. 

Bedoya är avstängd mot Malmö Foto: Bjarki Tordarson
Bedoya är avstängd mot Malmö
Foto: Bjarki Tordarson

Bedoya drog på sig ett gult kort i går och är därmed avstängd i derbyt mot Malmö, hur mycket påverkar det er som lag?

Jag hade hellre haft med han men  jag väljer att se möjligheter istället för hinder. Tråkigt för Bedoya så klart, men vi lever inte i en perfekt värld. Nu får någon annan chansen att kliva in istället.

Blir det Nordmark som får gå in på den platsen istället? 

Det för tidigt att säga. 

Som Roar säger, det är bara att gilla läget med längre ledigheter mellan matcherna men det kan ju ge Mattias “den gamle” Lindström, som haltade något när han byttes ut en chans till återhämtning. Även om det kan bli så att man går ner lite i tempo så borde ju derbymatch mot Malmö vara tändvätska nog för att tagga till när det verkligen gäller.

Huruvida det blir Nordmark som går in på mittfältet återstår att se med andra ord, det är en spelare jag önskar se mer men med tanke på hur laget har presterat så förstår jag att Roar inte är så road att göra alltför många byten.

Björn Velander BBL

4 kommentarer

  1. Denna då.. In med Atta backlinjen med Larsson, flytta upp Sadiku på mitten med Gashi och låt May spela offensiv mittfältare med Simovic framför sig.

  2. Dumt med ändra för mycket i ett vinnande lag så om än Lorent klarat det bra så är lite tevksam om May fått ut sin fulla kapacitet så pass högt upp i plan: han gillar komma med sina långlöp & trampa igång, och så stor yta får han inte bakom Simovic…
    Tror mer Chrisse in på Accams plats och så blir det Simovic/Accam på topp. Nordmark rakt av mot Bedoya skulle kunna funka men inte mycket speltid för Nordmark så här långt, om än pigg senast u21 lite skillnad mot ett derby – kanske Roar gör som han brukar & chockar oss alla med Simovic & Santos på topp??

  3. Håller med.. men det är ju det som är problemet med att “alltid” ha samma startelva. När någon blir skadad/avstängd så är det inte så många andra som är inspelade och har allsvensk-matchtempo. Hur som helst så är jag övertygad om att MFF får det svårt mot HIFs offensiv.

  4. Det hoppas vi ska bli en svår, eller rättare sagt omöjlig nöt för MFF att knäcka. Men derbyn är derbyn & alltid ovissa, men för en gångs skulle är man mer postivt pirrig än bara nervös pirrigt inför matchen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*