Reflektion – Kalmar FF (h)

Seger. En riktigt bra första halvlek. Något mindre bra andra halvlek. Helt ny backlinje. Strålande. Darrigt. Positivt. Negativt. Glänsande. Drulligt. PÄR HANSSON. Krismöte.

*****

Joseph Baffo, vilken premiär han gör. Han orkar inte hela matchen men det är inte konstigt.

*****

Pär Hansson…

*****

Gashi bäst på mittfältet idag. Vi fick en härförare. May Mahlangu har dock mycket kvar att bevisa.

*****

Pär Hansson…

*****

Holgersson klarar sig också bra men trots hans och Baffos insats så är nog Wahlstedts första halvlek den bästa backinsatsen på hela året..

*****

Har jag nämnt Pär Hansson?

*****

Hur kan en match svänga så? Bytte man tröjor och inte planhalva?

*****

Rasmus lysande. Borde dock gjort mål.

*****

Sundin också bra men borde naturligtvis gjort ett mål till på sina två frilägen.

*****

Att vi inte orkar i andra KAN bero på att Kalmar haft betydligt fler vilodagar mellan matcherna. Ni ska veta att fram till denna omgång har Kalmar haft sju plusdagar på sina motståndare. HIF har haft sju minusdagar och då är inte de två mellan cup och AIK inräknade.

*****

Kanske ska nämna Pär Hansson också.

*****

Conny? Ja, kanske skulle man bytt May mot Eiswohld då mittfältet helt slutade omställningsspela i defensiven. Man får inte fastna bakom motståndarbackarna om man är central mittfältare. Balansen mellan Gashi och May och deras offensiva löpningar finns inte där helt enkelt.

*****

Santos filmning var så dålig att den vunnit pris på valfri filmgala.

*****

Lindström ett exempel på matchen. Så lysande och så kass.

*****

Avslutningsvis: Är inte Pär med som målvakt i den svenska landslagstruppen som tas ut nästa vecka ska förbundskaptenen Hamrén packa sina väskor.

 

 

2 kommentarer

  1. Härligt! Trots gnissel och skador. Håller med om svårigheterna på innermittfältet men alternativen är inte särskilt lockande, tyvärr. det hade behövts ett bra laternativ där. Hansson helt lysande igen och han riskerar definitivt locka uppköpare efter sin strålande säsong. Wahlstedt återigen riktigt bra. Men vi ska inte behöva tappa som vi gjorde under 2 halvlek.
    Ang krisen så är det ju paradoxalt att laget leder serien men samtidigt finns stark kritik mot träningar och bemötande? Jag kan inte annat än tänka mig att det handlar om de brister som nämndes redan när Conny presenterades, om hans lite förenklade syn på fotboll, hans ogillande av kreativitet och hans brister i formell kompetens. De spelare som varit ute och upplevt andra länder, andra lag o andra tränare har kanske rätt i sina synpunkter? Jag vet inte. Ändå har denna Conny lyckats leda och driva laget till stora framgångar och det är alltid resultatet som räknas men håll med om dess paradoxala karaktär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*