Reflektion: HIF- Elfsborg

Seger

****

Pär Hansson, vilken revansch för måndagens plattmatch

****

I år är vi svårstartade. Beror säkerligen på alla problem på försäsongen. Ändå vinst mot Elfsborg. Starkt.

****

Stefan Johannesson. Hur kan man undvika det röda kortet ända fram till slutminuterna? Två röda borde Elfsborg haft innan dess,

****

Alfred Finnbogason. Visar klass på sina avslut. Och kommentaren efter matchen var guld värd.

****

Vad han sa? Jo att han i paus hade sagt att hans miss var bedrövlig men om ni får in bollen där en gång till sätter jag den. Gillar spelare som levererar det de lovar.

****

Sundin borde fått sitt mål godkänt. Och inte blivit avblåst när han vinner bollen i en fair närkamp. Men Johannesson är en domare som blåser för att han inte ska ha missat något han inte sett. Alltid till försvararnas fördel.

****

Tre dagar kvar sedan är det plastgräs mot Örebro. Vi har inte förlorat där de två senaste gångerna. Håll i den trenden tack.

****

Vi är på väg, men sista kvarten i första visar att vi fortfarande har en lång bit kvar innan vi har stabilitet nog att vara ett topplag. Men det kan gå fort. Seger på onsdag och självförtroendet växer.

****

Nämnde jag Pär Hansson?

****

Vi är före Malmö, bara det!

 

 

2 kommentarer

  1. Vill se Sudden från start mot örebro. Sörum bevisade än en gång att han inte kan göra mål. Och som anfallare får man inte bränna ett sådant läge som han gjorde efter 10 minuter. Där kunde han ha dödat matchen och borde ha gjort det.

  2. Den missen missade jag – men däremot Finnbogasons nick i fritt läge kunde man inte missa att se hur han missade!! Tur han levde upp till sitt utalande men fortsätter han så här lär den där köpklausulen HIF velat ha bli än mer omöjlig – i alla fall ofantligt mycket dyrare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*