Reflektion från Tv-soffan

Helt enkelt underbart! Halmstadsspöket blev bortjagat på Halloween av “Ghostbusters” i form av ett gäng orädda HIF-spelare! Nu är det nära gott folk!

Första halvlek var bland det bästa jag sett HIF spela på år och dar. Det var ett tålmodigt säkert och tryggt lag som totalt struntade i att visa några som helst “guldrace”-nerver. Jag är otroligt imponerad!

Marcus Nilssons nick till Rasmus Jönsson öppnade upp matchen precis så som var önskat i förväg. Rasmus slog distinkt in bollen på volley och jag satt och mös. När sedan May fullkomligt dundrade in 2-0 målet var jag nästan övertygad om att en repris på 9-0 kunde vara fullt möjlig.

Men efter att ha gjort ett stort fel i laguttagningen från start, vände Halmstadstränaren lite på steken under andra halvlek då HBK satsade lite mer offensivt. Men HIF lyckades ändå trycka dit två bollar innan HBK vaknade till liv ordentligt.

***

Gerndt har gjort 20 mål i årets Allsvenska. Det känns som en förlorad spelare för HIF och Sverige?

***

Lite kritisk var jag dock (hemma i tv-soffan) då Conny valde att ta ut Rachid till förmån för Gashi. Jag hade hoppats på att Lindström skulle ersätta Sundin i det läget. Men så är jag inte heller tränare för årets lag; Helsingborgs IF…

***

Inatt kommer jag drömma om att BP slår MFF imorgon…

***

Det kommer bli en mentalt jobbig vecka fram till nästa söndag. Oavsett hur det går för MFF imorgon så kommer det avgöras om en vecka. Man ska aldrig ranka guld, men frågan är om inte detta skulle värderas högre än 1999?

Men man ska akta sig för att ta ut något som helst i förskott…(läs:1998)

***

Vi slog Halmstad borta. Vi slog Elfsborg borta. Conny och grabbarna struntar helt och hållet i statistikens “makt”!

***

Återigen så ger jag en stor eloge till alla ni som var på plats på Örjans Vall ikväll. Kändes härligt att höra genom tv-rutan!

***

Näe, nu blir det inte mer för idag… Har kroppen full av adrenalin efter dagens match!

***

Hur många av er har inte fixat biljett till söndagens match mot Kalmar?

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*