Reflektion från Lenhovda IP

I förväg var jag lite lack för att HIF skulle spela kl 15:00 en söndag. Precis när vi hade vår sista match för säsongen i Lenhovda!
I efterhand är jag fruktansvärt glad att jag slapp se skiten…

Att vara HIF-supporter idag, innebär att du måste ha ett järn-psyke för att klara av dessa berg&dalbane-matcherna. Jag kommer inte gå in på något om matchen, dels för att jag inte sett den, dels för att jag tänker fan i mig inte se den i efterhand och dels för att jag tappade all motivation vad gäller HIF just nu!

Fråga mig imorgon igen så är jag nog på G igen vad gäller HIF, men nu, näe orkar inte…

7 kommentarer

 1. Kan bara instämma….
  Man känner sig bara så otroligt besviken och grundlurad just nu och så nära har kombinationen årskort och sax aldrig varit.

 2. Åge och Edman tack!

  Känns bra att man köpte ett paket på PPV för de sista matcherna i tron att det skulle bli en viss uppryckning. Har man 30 dagars öppet köp på PPV?

 3. Och ständigt denna övertro på nya namn. Samma spelare som var “kungar” i förra matchen sög i denna. Det problemet måste HIF lösa och det är djupare än att bara byta ut några namn.

 4. Hur dåliga HIF än är så är jag HIF:are. Det vill säga, jag vill se även de matcher som inte betyder något. Hade jag haft möjlighet hade jag sett resten på plats, oavsett hur dåligt det går. Det är i motgångens stund man ser vem som är vänner och fiender.

 5. @ JC
  Så är det, men visst finns det frustration även då det gäller ens lag…

  Jag håller fullständigt med, jag ser HIF i alla väder, om jag hade haft möjlighet.

  Jag är på plats på söndag, och denna gång KOMMER jag vara där! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*