Proffskollen Vecka 53

© Bildbyrån - 28648

Uronen, Krafth, Mahlangu – varje vecka ger AOH dig de senaste uppdateringarna om hur det går för våra fd HIFare ute i den stora fotbollsvärlden.

BELGIEN

Jere Uronen (Genk) Jere Uronen spelade 90 minuter när Genk spelade 1-1 hemma mot Waasland-Beveren i den belgiska högstaligan. Det resultatet innebar att Uronens lag behåller sin andraplats i serien, med 35 poäng på 18 matcher.

BRASILIEN

Leandro Castan (Vasco Da Gama) Leandro Castan spelade 90 minuter när Vasco Da Gama mötte Atletico Paranaense på bortaplan i den brasilianska ligan. Matchen slutade 3-0 till hemmalaget vilket innebär att Vasco för tillfället ligger kvar på sjuttonde plats i serien.

ENGLAND

Emil Krafth (Newcastle United) Newcastle spelade två matcher i veckan. Krafth satt på bänken i 90 minuter i den första som slutade med en 2-0-förlust borta mot Manchester City. Den andra matchen var hemma mot Liverpool och slutade 0-0, återigen med Krafth på bänken i 90 minuter.

TURKIET

Atiba Hutchinson (Besiktas) Atiba Hutchinson spelade 90 minuter i Besiktas senaste match då man tog emot Sivasspor på hemmaplan i den turkiska ligan. Matchen slutade 3-0 till Besiktas som därmed tog sig upp på andra plats med 28 poäng på 14 matcher.

Loret Sadiku (Kasimpasa) Loret Sadiku bar kaptensbindeln i 90 minuter i Kasimpasas senaste match i den turkiska ligan. Man mötte Basaksehir på bortaplan i en match som slutade 2-2. Det resultatet innebär att Kasimpasa för närvarande ligger på 13:e plats med 19 poäng på 15 matcher.

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*