Uronen, Krafth, Mahlangu – varje vecka ger AOH dig de senaste uppdateringarna om hur det går för våra fd HIFare ute i den stora fotbollsvärlden.

BELGIEN

Jere Uronen (Genk) Jere Uronen spelade 90 minuter när Genk spelade 1-1 hemma mot Waasland-Beveren i den belgiska högstaligan. Det resultatet innebar att Uronens lag behåller sin andraplats i serien, med 35 poäng på 18 matcher.

BRASILIEN

Leandro Castan (Vasco Da Gama) Leandro Castan spelade 90 minuter när Vasco Da Gama mötte Atletico Paranaense på bortaplan i den brasilianska ligan. Matchen slutade 3-0 till hemmalaget vilket innebär att Vasco för tillfället ligger kvar på sjuttonde plats i serien.

ENGLAND

Emil Krafth (Newcastle United) Newcastle spelade två matcher i veckan. Krafth satt på bänken i 90 minuter i den första som slutade med en 2-0-förlust borta mot Manchester City. Den andra matchen var hemma mot Liverpool och slutade 0-0, återigen med Krafth på bänken i 90 minuter.

TURKIET

Atiba Hutchinson (Besiktas) Atiba Hutchinson spelade 90 minuter i Besiktas senaste match då man tog emot Sivasspor på hemmaplan i den turkiska ligan. Matchen slutade 3-0 till Besiktas som därmed tog sig upp på andra plats med 28 poäng på 14 matcher.

Loret Sadiku (Kasimpasa) Loret Sadiku bar kaptensbindeln i 90 minuter i Kasimpasas senaste match i den turkiska ligan. Man mötte Basaksehir på bortaplan i en match som slutade 2-2. Det resultatet innebär att Kasimpasa för närvarande ligger på 13:e plats med 19 poäng på 15 matcher.

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!