På Gator Röda Och Blå – Mot nya höjder

Kom till Olympia på söndag och stötta HIF  mot Elfsborg! Förutom förhoppningsvis underbar fotboll, så kommer du även bjudas på ljuvlig sång och musik av Björn Helgesson när han sjunger och spelar “På Gator Röda Och Blå”, live på Olympia, ståendes på en skylift högt upp i skyn. 

– Haha! Ja, det är ju onekligen lite udda. Som tur är så är jag inte höjdrädd, så det ska bli kul, säger Björn Helgesson.

– Jag vet faktiskt inte hur hög skyliften är. Jag tror att jag ska upp framför 37:an, så något i den höjden skulle jag gissa.

 – Jag vet inte vilka som kokat ihop idén att jag ska sjunga, men jag tror att det var Frederik Ericsson som frågade.

– Intressant ska det bli, får jag nog säga. Har faktiskt ingen aning om hur det kommer att funka men självklart tackar jag inte nej till ett sådant förslag. En ny upplevelse.

Björn har inte tänkt så mycket på att få sjunga live på Olympia, så han kan inte säga att det blir en dröm som går i uppfyllelse på söndag. Däremot tycker han att det är en dröm varje gång supportrarna sjunger låten och spelarna vandrar in.

– Och jag drömmer om att få spela den på Kärnan-trapporna efter ett SM-guld.

För att det ska kunna bli verklighet behövs det en publik som stöttar HIF i med- och motgång. Det är något som Björn önskar att få uppleva på söndag. 

– Sjung så det ekar! Inte bara under inmarschen, utan stötta HIF under 90 minuter till tre goa poäng!

4 kommentarer

 1. Den drömmen är vi många som vill ska bli sann -:)

  Att få igång stora delar av Olympias publik på allsång är däremot mer av en mardröm – enda gången det verkligen varit fart på precis alla var väl när Henrik gjorde comeback mot Häcken…

 2. Min röst lämpar sig inte så mycket för sång – men i den här härliga låten sjunger jag gärna med!

 3. Hej!

  Vad heter låten som klacken sjöng idag. Den går ngt i stil med. Na na na na. HIF!Na na na na na na. Vi är Skånes. Stolthet! Na na na na na Hif tills jad dör.

  Jäla go låt!

  Tack på förhand!

1 trackback/pingback

 1. Trafikkaos och en liten länksamling inför matchen mot IF Elfsborg | DENMHIF | Nyheter24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*