Över för denna gången

Skånederbyt avklarat för i år och med 4 poäng utav 6 möjliga så bör man trots allt vara nöjd. Derbymatcher brukar ju av tradition vara speciella tillställning-ar, så även igår, på gott och ont skulle det visa sig.

Delger Er lite samlade intryck från gårdagen:

Arenan – Bara att lyfta på gubbakepsen, vilken förbättring i jämförelse med Stadion. Enligt mig i särklass bäst i landet just nu. Det ända man skulle kunna klaga på var organisationen, eller snarare brist på, kring insläppen. 10 min innan matchstart var det stora och långsamma köer vid i stort sett samtliga insläpp.

Matchen – Tycker HIF står upp bra och oavgjort känns trots allt som ett rättvist resultat. Det tål att påpekas att vi har en del intressanta spelare som när alla är friska och tillgängliga, kanske ändå hamnar utanför startelvan. Det känns faktiskt mer positivt än jag initiellt hade vågat hoppas på.

Reclaim the shame – Vis av erfarenhet, samt ett ointresse att bli hunsad runt som boskap blev det bil ner i goda vänners lag. Något man är oerhört tacksam över nu i efterhand när man dessvärre än en gång tvingas läsa om folk som inte kan sköta sig. Tänker egentligen inte kommentera händelserna vidare då jag som sagt var inte själv upplevde några problem på plats. Konstaterar istället bara att det finns många orsaker till att detta problem finns kvar, samt tillåts eskalera i den takt det gör.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*