Omstart? Omstart!

Conny Karlsson är på plats, vår nya tränare/manager är på plats. Nu börjar arbetet med att strukturera upp truppen och organisationen!

Hur detta kommer se ut får vi knappast reda på innan nyåret. Det kommer bli en del att sätta sig in i för Conny och jag tror inte det är läge för några snabba ogenomtänkta beslut.
Spelartruppen har blivit informerade om nu-läget och förutsättningarna. Nu går dessa spelare på en välbehövlig semester och får möjlighet att ladda om och ladda upp inför nästa säsong.

Jesper Jansson? Ja, hur kommer det bli för vår sportchef?
“- Förhoppningsvis blir förändringen inte så dramatisk. Jag menar, även tidigare har vi ju strävat efter att samarbeta med tränaren. Att han ska påverka så mycket som möjligt i försäljningar och köp av nya spelare. Bara för att vi får en manager behöver det inte ändras“, säger Jansson till Fotbollskanalen.se.

Själv är jag inte övertygad om att det kommer finnas plats för Jansson, i alla fall inte i den rollen han har nu. Men trots allt, han har en del värdefull erfarenhet både som spelare och i organisation, så det är dumt att bara kasta bort den?

***

Hur ser dagsläget ut i truppen? Ja, det har försvunnit en del spelare och en del är på väg bort? Det handlar om;
Daniel Andersson, Adama Tamboura, Andreas Landgren, Isaac Chansa, Henrik Larsson, Fredrik Svanbäck och Olafur Skulason.
Vissa av dessa blir saknade så klart, medan andra går med lätthet att ersätta inom verksamheten.

Frågan är ju hur Conny kommer att formera sin lek med siffror, men oavsett vilket, saknas det en hel del kompetens på mittfältet nu. Jag blir inte överraskad om det dyker upp ett, kanske två, namn från Assyriska inom kort…

***

Läsarbidrag! Ja, ni som läsare har ju möjlighet att skriva av er och skicka in till oss på AOH, det visste ni kanske? I vilket fall, nu har det dykt in två stycken bidrag, som kommer bli publicerade under veckan.
Fortsätt skicka in, alltid kul att få läsa andras åsikter!

***

Det är inte helt klart än var och när HIF kommer att förlägga sitt vinter-träningsläger. Men det är i alla fall klart att en eller två från Allt Om HIF kommer att hänga på och bevaka detta äventyr. Vi hoppas få detta finansierat av sponsorer, privata som företag. Är du intresserad av att sponsra detta projekt, är du välkommen att ta kontakt!
(Vi är redan en bit på väg…)

***
110 dagar kvar!

3 kommentarer

  1. Har Jeppe gjort något nämnvärt under året. Nix, han har haft chansen men inte tagit den. Spara den slanten å låt Conny sköta detta!

  2. “Själv är jag inte övertygad om att det kommer finnas plast för Jansson”

    Hoppas verkligen inte han hamnar i Malmö 🙂

  3. Conny från Munka Ljungby sägs vara auktoritär och bestämmande. Hans meriter på elitnivå är usla. Hans kännedom om HIF begränsade. Han tycker att spelet ska byggas utifrån Skulason. Han kan endast vagt beskriva sina idéer om fotboll. Men avslöjar att han är en 4-4-2-man med försvar som utgångspunkt. Hans utstrålning är blek och tillbakahållen. Han får mycket makt nu som manager. Han är glad. Han gråter. Han vet inte när allsvenskan 2010 startar. Han är HIF:s framtid. Kul.

1 trackback/pingback

  1. Medans vi väntar… « HIF-bloggen med Stenbock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*