Olympia – om spelarna själv får välja…

Christian Olofsson och Andreas Landgren tog emot utmärkelsen Foto: HIF

De allsvenska spelarna har sagt sitt, Olympias gräsmatta är den bästa i Allsvenskan!

Det är spelarföreningen Fotboll i Sverige som genomfört en årlig undersökning bland de allsvenska spelarna som röstat fram Olympia som Årets Plan 2019.

– Att skapa de bästa förutsättningarna för att spela fotboll på gräs har varit en målsättning för planskötarna inom Helsingborgs Stad i många år. Denna utmärkelse som utdelas från spelarna i Allsvenskan till Christian Olofsson och personal som han arbetsleder gör mig både jätteglad och mycket stolt. Vi har fått ett kvitto på vårt arbete och fortsätter att ge Helsingborgsfotbollen Sveriges bästa förutsättningar att utveckla både toppen och bredden, säger Anders Hammarlund, chef för anläggningar på Helsingborgs Stad.

– Vi tycker att det är otroligt roligt och är väldigt tacksamma för att HIF får spela sina hemmamatcher på landets bästa gräsmatta. All eloge till Christian och hans gäng som ser till att våra spelare får de bästa förutsättningarna men också för att våra supportrar får bevittna fotbollsunderhållning på en fantastisk gräsplan, säger HIF:s klubbdirektör Joel Sandborg.

Grattis säger vi till HIF, Christian Olofsson med personal, samt alla Helsingborgare som kan bevittna Allsvensk fotboll på Sveriges Vackraste Gräsmatta…om spelarna själv får välja!

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*