Ny medarbetare på Allt Om HIF

Den allsvenska säsongen är över och nu börjar uppladdningen inför nästa. Idag presenterar vi på AOH ett utav våra nyförvärv som kommer hjälpa till att göra AOH ännu bättre 2013.

Jag heter Victoria Jongård och kommer att skriva här på alltomhif.se framöver. Jag är en Helsingborgstös som pluggar Media på JB Gymnasiet i Ängelholm och har en förkärlek för sport och självklart ett rött och blått bultande hjärta.

Jag har så länge jag kan minnas suttit på Västra på Olympia och sett på fotboll med min morfar och familj och intresset för sporten har bara ökat med åren. Oavsett regn, sol eller snö så är jag på Olympia.

Jag brinner för att skriva, fotografera och förmedla känslor så förhoppningsvis är det vad ni kommer att få se utav mig framöver. Ungdomsfotbollen som U19 (och kanske U21 framöver) har jag också ett stort intresse för, HIFs framtid.

Mitt bästa HIF-minnen måste vara den 25 September 2011. Den dagen kommer vi aldrig att glömma, dagen då HIF säkrade SM-guldet uppe i Göteborg och tog med sig det till Nordvästra Skåne där vi anser att det hör hemma. Hela säsongen 2011 är egentligen bara fina minnen eller hur? Tre guld, kan det bli bättre? Nu bygger vi vidare mot den allsvenska säsongen 2013.

Har ni tips eller vill veta något med så kontakta mig gärna på:
victoria.jongard@alltomhif.se

Varma HIF-hälsningar,
Victoria Jongård

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*