Idag, blev Sportkolls mobilapplikationen för HIF tillgänglig gratis på Apples Appstore.

– Idén till Sportkoll kom som så många andra bra idéer, från ett eget behov. Vi var helt enkelt trötta på att leta runt mellan alla nyhetskällor och bloggar för att hitta det senaste om våra favoritlag, säger Emil Björnum en av skaparna av Sportkoll.

Sportkoll är en mobilapplikation både Iphone och Android (kommer snart) mobiler, som samlar alla relevanta nyhetskällor kring ditt favoritlag på ett och samma ställe. Genom att kombinera och förädla olika nyhetskällor och bloggar får användarna en mobiltjänst med alla relevanta nyhetskällor om sitt favoritlag.

– Eftersom alla supportar har olika favoritkällor när det gäller att läsa om sitt favoritlag kan varje användare själva välja vilka nyhetskällor eller bloggar som skall finnas med i ens nyhetsflöde. Man väljer helt enkelt i inställningarna i appen vilka nyhetskällor eller bloggar som skall visas i mitt personliga nyhetsflöde, förklarar medskaparen Mattias Lundström.

Genom en avancerad filtrerings motor sållas nyheter som inte handlar om just det lag man valt bort från nyhetsflödet. I appen har användarna även tillgång till senaste Allsvenska resultaten och den senaste Allsvenska serietabellen.

Bakom tjänsten står Emil Björnum, Mattias Lundström (Torsdag) och Carl Johan Carlsson (Torsdag)

För mer information, kontakta Emil Björnum på emil@sportkoll.nu eller telefon 0760-25 88 58

iTunes länk: http://itunes.apple.com/se/app/sportkoll-helsingborgs-if/id431241683?mt=8&ls=1

Föregående inlägg Spelarbetyg – IFK Göteborg (b)
Nästa inlägg Markus Holgersson efter IFK Göteborg och inför Syrianska

Ett svar på ”Nu har Sportkoll kommit till HIF

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: