Nu drar vi igång AOH-tipset!

13 matcher – 13 andelar! Nu lanserar vi AOH-tipset med fokus på att kamma hem storkovan! Hänger ni på?

Slottet Spel i Helsingborg tillhör landets främsta spelbutiker sett till inspelade pengar. Jens och gänget har även legat bakom Svenska Spels ”butiker” på Olympia. När vi nu drar igång AOH-tipset så var valet av partner självklart. Och det bästa av allt – ni kan hänga på!

Varje fredag kommer vi presentera en preliminär rad med möjlighet att säkra en egen andel. Allt du behöver göra är att registrera dig på Svenska Spel och kliva in via denna länken för att komma till vårt alldeles egna spel. Väl inne så heter spelet AOH-tipset med Slottet Spel. Tänk dock på att vi släpper spelen förren på fredagar mellan klockan 7 och 8 på morgonen

Initialt börjar vi med 13 andelar (först till kvarn) men märker vi att där finns en tillräckligt stor efterfrågan så kommer vi, givetvis, utöka möjligheten till spel. Utöver vårt tips så har ju Slottet Spel en mängd andra tips och spel att haka på.

Gänget bakom vårt tips hittar du på Slottet Spel

Med start i morgon bitti så släpper vi veckans preliminära rad och även en kortare genomgång om hur vi tänkt när vi satt raden. Slottet Spel bevakar dock samtliga matcher fram till spelstopp och baserat på den ev information som framkommer så kan något eller några tecken ändras. Dock utgår vi initialt från ursprungsraden med tre helgarderingar och sju halvgarderingar till en kostnad om 293:- per andel

Har du inget konto på Svenska Spel så kan du redan nu gå in och registrera dig (glöm förresten inte att välja HIF som favoritlag) så du är redo när andelarna släpps imorgon bitti!

Nu kör vi!

Slottet Spel – Sveriges största Svenska Spelbutik 3 år i rad. 2018-2109 har vi levererat 337 system med 13-rätt till våra lyckliga andelsköpare. Våra system arbetas fram av vårt eget Tipslabb, bestående av två rutinerade tipsters, Anders Jacobsson och Jonny Åkesson samt en rookie, Jens Johansson som har stigit upp som en sol på tipshimmeln. Tre unika tipshjärnor som såklart kan tycka olika.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*