Moro tar det hela med ro…

Mamudu Moro under mötet mellan HIF och Sirius Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / Cop 178 /

En av spelarna som inte får förlängt med HIF är mittfältaren Mamudo Moro. Men 24-åringen verkar ta det hela med ro och är inte alls orolig inför framtiden

– Jag pratar inte med någon klubb ännu. Jag fokuserar på träningen och sedan blir det semester. Jag har inte bestämt något ännu, utan jag är öppen och kommer lyssna om någon svensk klubb är intresserad säger han i en intervju med Kvällsposten

Den innevarande säsongen var Mamudo Moros fjärde i Sverige. Han inledde sitt svenska äventyr 2016 när han flyttade till Blekinge för att representera Mjällby i division 1. Inför 2018 hamnade han i HIF där han, omgående, blev en av klubbens främsta offensiva pjäser. Nio mål, på 26 matcher, blev facit i Superettan men i år imponerade han inte lika mycket…

Allt som allt gjorde han ett mål och fem assist under sin första allsvenska säsong.

– Jag tycker att det var en bra säsong. Vi jobbade hårt, precis som vi alltid har gjort, och det var därför vi lyckades hålla oss kvar, säger Moro.
Ett av alternativen skulle ju kunna vara att återvända till Mjällby som, kommande säsong, återfinns i Allsvenskan

– Jag vet inte än om det kan vara aktuellt. Men jag håller dörren öppen för alla att kontakta mig, säger han i intervjun

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*