Moro klar för Allsvensk nykomling

Mamudu Moro under sin tid i HIF Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRN /

Att Mamudo Moro inte skulle få förlängt med HIF har stått klart ett tag. Det har spekulerats om en återkomst, för mittfältaren, i Mjällby och idag bekräftar den Allsvenska nykomlingen att Moro är klar inför 2020

Moro värvades av HIF inför 2018 och hjälpte klubben till att vinna Superettan och ta steget upp i landets högsta liga. Under säsongen 2018, i Superettan, bokfördes han för 26 matcher och 9 mål. Efter årets säsong i Allsvenskan med Helsingborgs IF ,där Moro gjorde ett mål och 5 assist på de 24 matcher han spelade, fick han inget nytt kontrakt med klubben. Mjällby AIF värvar därför ghananen på fri transfer och har kommit överens om ett avtal som sträcker sig tom 2021.

24-åriga Mamudu Moro kom från just Mjällby AIF efter sommaren 2017, då hade mittfältaren/anfallaren hunnit vara i föreningen i drygt 1,5 år och under den tiden noterats för 21 mål och 7 assist på 41 framträdande i division 1.

Vi på AOH önskar Moro lycka till i sin nya klubb och tackar för några fina säsonger i Skånes Stolthet

AOH drivs, i stor utsträckning,  på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*