Marcus Bergholtz på väg till Öster?

Enligt Smålandsposten kommer Öster att Vidarsson, som precis gått till danska Vejle/Kolding, med HIF’s Marcus Bergholtz.

Enligt vad Smålandsposten erfar är 22-årige Marcus Bergholtz från Helsingborg Östers huvudspår. Han har spelat för de svenska mästarna sedan 2008 och gjort ett 30-tal allsvenska matcher, men han har också hunnit med ett par utlåningar till norska Stabaek och Ängelholm.
– Jag vill spela fotboll och Öster är ett av de lag i Sverige som är mest framåt. Men jag har kontrakt med Helsingborg och vi får se vad som händer, säger Marcus Bergholtz till Smålandsposten.

Öster och Helsingborg har förstärkt sina vänskapsband under säsongen. Tidigare Österspelaren Jesper Jansson är sedan tidigare sportchef i Helsingborg. Superlöftet Emil Krafth flyttade till Skåne inför säsongen och anfallaren Lukas Ohlander har varit utlånad till Öster under vårsäsongen.

HIF värvade ju nyligen Alejandro Bedoja från Glasgow Rangers och konkurrensen ökar på mittfältet och flera andra klubbar, bland annat Ängelholm och holländska Helmond Sport, har visat intresse för Marcus Bergholtz.
– Det har funnits ett rätt stort intresse och det är bra. Sedan är det vissa som lockar mer än andra, säger Marcus Bergholtz som hoppas veta mer om sin fotbollsframtid snart.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*