Månadens Spelare – Oktober

Då var omröstningen avslutad och AOH’s läsare har sagt sitt!

Månadens Spelare för oktober blev; Erik Sundin med 29% av rösterna (totalt 294 st). Men kampen var jämn. Rachid Bouaouzan fick 27%.

Nästa omröstning gällande spelare blir; Årets Spelare.

***

På tal om inget eller allt. Vet inte om ni uppmärksammade Rolands tävlingstips? Om inte;

och många vet vilka de två föregående HIF-arna var som vann skytteligan? Först fem inkomna rätta svar belönas med min bok om Nils Poppe och autografkort! Priserna utlämnas på söndag före matchen!!!”

De rätta svaren skickar ni till kontakt@alltomhif.se

2 kommentarer

  1. Sudden vann välförtjänt. Till min “tilläggstävling har ännu inte kommit några svar! Men ni är välkomna fram tills lördag kväll. Då stänger vi butiken. Skicka mail.

  2. Ja verkligen! Det känns som att Erik är den som utvecklats mest i truppen sedan förra året. Suddens hårda arbete med att stressa alla backlinjer i allsvenskan i år har gjort HIF märkbart bättre. Minns tex Connys kommentar om att Sundin sprang backarna trötta.

    Rachid var inget dåligt val heller, men jag önskar att hans spelsinne var lika påslaget alltid om hans bollkontroll. Blandar helt underbara dragningar/pass med att köra fast och tappa bollen i farliga kontringslägen. Lite mer taktisk känsla så dominerar han sönder Allsvenskan. Förhoppningsvis får vi se det nästa år = : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*