Målvakt har lämnat HIF

190309 Helsingborgs målvakt Ian Pettersson efter träningsmatchen i fotboll mellan Helsingborg och Moutier den 9 mars 2019 i Palma. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

För några veckor sedan kom uppgifterna om att Ian Pettersson kunde vara på väg till Hammarbys samarbetsklubb, Stockholm TF. Ännu har detta inte bekräftats men nu står det i alla fall klart att 18-åringen inte erbjudits något nytt kontrakt, med HIF, och därmed lämnat klubben.

Ian Pettersson skapade stora rubriker när han, som 16 åring, blev klubbens yngste Allsvenska spelare genom tiderna. Efter debuten, mot Sirius, blev det ytterligare fyra Allsvenska matcher men nu är det över – för denna gången. Träningsmötet, med Elfsborg, blev hans sista match för klubben och nu står målvakten utan klubb. HD kunde, för några veckor sedan, avslöja att det fanns en dialog med Hammarby om en ev övergång men sedan dess har det varit tyst.

Enligt uppgifter till AOH så håller nu Pettersson igång på egen hand vilket bla innebar att han tränade med Division 6-laget Stattena tidigare ikväll. Var karriären fortsätter återstår dock att se.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*